Rólunk

hw274_page_081

Gyermekkori álomból valóság lett : A Rock Cafe 2008. augusztus 08-án nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, Hajdúszoboszlón, a vasútállomás közelében.

Azóta is töretlenül minden pénteken és szombaton, illetve nyári időszakban sokszor szerdán is – a kerthelyiségben – , élőzenével várjuk vendégeinket. Kialakult hagyomány a szerdai főzőcske, ahol mindig van idő egy kis beszélgetésre, egymásra.

 

8 év, 800 zenekar, ~75.000 fő vendég! Kizárólag élőzene: amatőr, fél- és professzionális, illetve induló-, most alakult zenekarok, fellépők kapnak helyet nálunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy a max. 150-180 főt befogadó klubunkkal olyan előadókat is sikerül színpadra „varázsolni”, akik soha nem játszanak ilyen kis klubokban, de valahol, valakitől hallotta hírünket, és kíváncsi volt ránk.

Technikai feltételeinket folyamatosan fejlesztettük, és ma már minőségi hangzást érünk el benn és kinn egyaránt. A falakat összegyűlt relikviák díszítik, falaink rock múzeumba illőek.

A hely varázsa – ha lehet így nevezni – a zene és az előadók iránti tisztelet, alázat  és a klasszikus értelemben vett vendéglátás művelése, az ifjú tehetségek felkarolása, és a hit, hogy erre igény van!

 

K.G.