Karthago

Karthago koncert a 10 éves Rock Cafeban! Vendég: ZZ Copy.

2018.03.17.

szombat 20 óra

Jegyár: 3000.- forint kapható korlátozott számban csak a ROCK CAFEBAN 2018-02-02-től !!!!!

 

2018 kivételes és hatalmas meglepetése a Rock Cafeban!!
Március 17.-én, végre nálunk is feldübörögnek a Rock Őrületes Elefántjai!! Ezen a csodás estén, a Magyar Rockzene 39 éves legendája a KARTHAGO lép, a 10 esztendős Rock Cafe színpadára! Egyszeri és megismételhetetlen élmény lesz!
A KARTHAGO tudvalevően sehol nem vállal fellépést klubokban, DE most mégis kivételt tettek! Csak nálunk!
A KARTHAGO együttes ma Magyarországon és Közép-Európában is, az egyetlen olyan élő, igazi rocklegenda, amelynek tagjai, az 1979-es megalakulásuktól kezdődően, a mai napig is aktívan, változtatás nélkül, együtt muzsikálnak. Ennek a kivételes hitelességnek és természetesen az erőteljes, emellett színvonalas, minőségi zenéjüknek, az évtizedeket és generációkat átívelő slágereiknek, valamint a látványos színpadi show-nak köszönhető, hogy napjainkban a zenekar minden egyes koncertjére sok ezren látogatnak bárhol az országban, sőt a határainkon túl is.
A KARTHAGO tagjai, a mai napig változatlanul: Gidófalvy Attila – billentyűk, gitár, ének, Kiss Zoltán Zéro – basszusgitár, ének, Szigeti Ferenc – zenekarvezető, szólógitár, ének, Kocsándi Miklós – dob, gitár, ének, Takáts Tamás – ének, szájharmonika, dobok.

A KARTHAGO töretlen népszerűsége, elképesztő ereje, energiája és igazi értéke az idén már 39 (!) éve eredeti, változatlan felállásban működő öt kiváló muzsikus karizmatikus egyéniségében, ismertségében, zenei tudásában, magabiztosságában, összeszokottságában, humorában, a jellegzetesen egyedi színpadi show-ban, és nem utolsósorban a remekül megírt, sláger jellegű dallamos, de mégis kemény rock-dalokban, lírai balladákban rejlik.